Missio

Haluan auttaa ymmärtämään, mitä on puhutteleva, vaikuttava ja vastuullinen viestintä. Viestintä avaa tai sulkee ovea. Viestintä on tie toisten luo ja sydämiin.

Viestintä on kuuntelua. Se on nykyisen globaalin mediaympäristön ymmärtämistä.

Asiantuntijaviestintä on kuitenkin usein kaavoihin kangistunutta. Digiaikana viestinnästä on tullut jatkuvaa uusien palvelujen käyttöönottoa – reaktiivista suorittamista ja impulsiivista jakamista.

Nykyisessä viestintäympäristössä tarvitaan syvällistä ymmärrystä siitä, kuinka ideat, sosiaaliset liikkeet ja asiantuntijabrändit rakentuvat ja leimahtavat.

Oman sosiaalisen kuplan vahvistaminen ei useinkaan vaadi paljon. Se syntyy tottumuksesta ja algoritmien tarjotessa ennestään tuttua maailmankuvaa.

Tie dialogiin, itsensä kehittämiseen ja uusille markkinoille on kuitenkin oman sosiaalisen kuplan ylittämistä ja laajentamista.

Toivon tavoittavani sinut, jota askarruttaa kysymykset viestinnän, asiantuntijuuden ja terveyskeskustelun muutoksesta. Ehkä epäröit, olet täynnä uusia ideoita tai olet niitä toteuttamssa.

Olet tervetullut lukemaan, kommentoimaan ja haastamaan. Tämän blogin tavoitteena on herätellä, kypsytellä ja viedä käytäntöön uusia ideoita, rakentaen dialogia osoittelun sijaan.

Uteliaasti ja rohkeasti ajatellen.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: